خوراک های ترکی یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیا به شمار می روند.

غذاهاي سنتي و محلي آنتالیا و به طور کلی ترکيه معمولا از مواد اوليه ي تازه درست مي شوند مثل گوجه فرنگي,بادنجان,فلفل قرمز,سير و خيار و با گياهان معطر و ادويه جاتي مانند فلفل,زيره ي سبز,نعناع، پونه ي کوهي,جعفري,آويشن وفلفل قرمز که غذاهایشان راطعم دار وخوش عطرمي کند.

خوراک های ترکی

 

 

وشت بره محبوب ترين غذاي اينجاست ولي بيف ومرغ هم پخته مي شود.به علت نزدیکی آنتالیا با دریا ماهي و غذاهاي دريايي از جمله غذاهاي تخصصي رستوران هاي آنجاست.

اگر بين ماه هاي مارس تا جون از آنتاليا ديدن کنيد،ماهي اسقومري,سپر ماهي و ماهي کولي موجود میباشد.

همچنین کباب هاي آنتالیا نيز همانند هر نقطه ی ديگر ترکيه شهرت بالایی دارد و معمولا با سالاد,سس ونان پيتا سرو مي شود.

خوراک های ترکی

بعضی از غذاهای ویژه این منطقه عبارتند از: Sac kavurma (خوراک گوشت) Tandir Kebab (کباب تنوری) حلوا Kolle (ترکیبی از انواع غله و آبمیوه ها)، و Tomato cive (خوراکی تهیه شده از گندم و گوجه). البته مشکلی هم برای پیدا کردن رستوران و یا هتلی که غذاهایی در سبک های دیگر سرو کند نیست.